Geschiedenis

eerste generatie

Leon Thomas en Eugenie Vandepaer begonnen in 1934 met het verhuren van een rouwkapel. In 1949 kochten ze hun eerste lijkwagen. Hun zaak was gelegen in de Diesterstraat te Tessenderlo. Leon overleed in 1969 en Eugenie in 1994.

tweede generatie

Hun dochter Marie-José en schoonzoon Hubert Heselmans namen de zaak over in 1964. In 1975 werd om de hoek, op het Lichtveld, een funerarium gebouwd. De winkel bleef in de Diesterstraat. Onder hun leiding werd het bedrijf een bloeiende zaak.
Hubert overleed na een kortstondige ziekte op 5 mei 2005.

derde generatie

Hun zoon René en schoondochter Ria Rutten werden in 1990 de derde generatie begrafenisondernemers. René’s zus Jenny kwam in 1995 de zaak versterken. Het funerarium verhuisde naar de Diesterstraat, de vernieuwde winkel werd ernaast in een bijkomend pand geopend. In 1995 werd begonnen met eigen drukwerk. In september 2006 werd een volledig vernieuwd pand in gebruik genomen, schuin tegenover de vroegere zaak. Het is meer dan ooit een modern dynamisch bedrijf.

Ondertussen is de dochter van Jenny, Evy Van Dingenen en haar man Björn Aerts, het team komen versterken, de vierde generatie!